The spacious and elegant dining room is the ideal place where you can taste our cooking while enjoying the marvelous landscape of the Belluno Dolomites. We will try to please your palate throught courses of the traditional cuisine,but also and foremost throught those ones of our region, for instance: Tagliolini (long thin noodle) with wild boar ragù sauce, deer salmì with polenta (cornmeal mush), grilled lamb chobs, our Tagliatelle (long large noodle) with Gialletti and Porcini mushrooms, or the famous Casunziei alla Comeliana (sort of dumplings filled with potatoes and onion and with melted butter and smoked Ricotta cheese on them) and much more.
The restaurant
Traditional authentic flavours of the Val Comelico (valley).
The Pizzeria
We also offer our guests a big pizzeria, equipped with a modern wood-fire oven with rotating plate. Here you can taste various types of pizza, from the traditional to the more characteristic ones, usually with Porcini mushrooms of our woods and typical mountain cold cuts, or with grilled vegetables, alpine cheese and much more.
In order to offer our guests a relaxed climate, we realized two separate dining rooms.
An Italian excellence, enriched with the products of our region.
Abbiamo pranzato al ristorante. Molta scelta e cibo di qualità. La sala ti dà la possibilità di gustare anche un panorama fantastico. Servizio professionale ma che ti mette a tuo agio. Ottimo rapporto qualità prezzo.
Cucina ottima, servizio ottimo e camerieri molto gentili. Il Tris di Canederli erano ottimi molto buono anche lo Strüdel di mele, eccellente anche la carne e la pizza.
Ho cenato qui molte volte da diversi anni, ormai è diventata una meta obbligatoria durante le mie vacanze in montagna. Ho sempre mangiato delle ottime pizze sottili e fragranti, ma vi consiglio gli ottimi tagliolini con speck e gialletti freschi.